I forbindelse med bærbare computere leverer vi Top tips

Mange folk ønsker at eje en bærbar computer, men rigtig forstå ikke, hvordan de fungerer. Hvis du føler dig forvirret over alle de teknologiske ændringer i bærbare computere, skal du læse om for mere information. Disse tips vil hjælpe dig med at lære om bærbare computere.

Hvis du overvejer at købe en ny bærbar computer og en tablet, kan du overveje en konvertibel laptop i stedet. Disse har bekvemmeligheden i både tabletter og bærbare computere, og de er billigere end at købe begge disse separat.

Når du køber en bærbar online, ikke Medtag yderligere software på din bærbare computer. De opkræver normalt mere end hvis du skulle bare købe det separat. Kig på en rabat softwareleverandør til at spare penge. Du kan spare mindst 20-30 procent.

Du kan muligvis få det bedste tilbud ved at købe en laptop online. Mange gange kan du få en bedre deal online. Du kan øge din opsparing ved at placere en online kupon. Køb online kan virkelig spare dig et ton af kontanter, så tjek det ud, før du foretager nogen beslutninger.

Brug en afkøling pad til at forlænge levetiden på din computer. En af de hyppigste årsager til laptop fejl er at lade det blive for varmt. En laptop afkøling pad kan købes for så lidt som $20 og er en god investering at holde din bærbare computer i live længere.

Når du køber din laptop, tænke på at få en køler til det også. En ting du ikke måske klar over, er, at bunden af en bærbar computer kan få ganske varmt. Dit skød vil blive varm, hvis du ikke har en laptop køligere.

Sørg for den bærbare computer har en passende lyd system. Visse laptops sparer på dette område, da du ikke køber et komplet edb-system. Resultatet er forfærdelig lyd, når du ser film. Altid kontrollere lyden før du køber en bærbar computer.

Før du køber en bærbar computer, skal du finde ud af, om, hvorvidt du vil kunne opgradere den harddisk og RAM. Du muligvis ikke nu, men du måske ønsker at fremover. Opgradering vil være mere økonomisk end købe en ny maskine, derefter. Tænk over dette inden du gør dit endelige købsbeslutning.

Gøre en specifik liste over de faktiske formål du har brug for en bærbar computer for. For eksempel, vil du bruge det til at læse opskrifter i køkkenet? Hvis du er, du har brug at få en vandtæt hud! Din liste vil afgøre, hvilke funktioner, du har brug for.

En stor skærm er lokkende, men det er ikke altid praktisk. En skærm, der overstiger 17 inches vil gøre din laptop omkring 7 lbs eller deromkring, og det kan være svært at flytte rundt med dig. Også, større skærme drain batterier hurtigere.

Nu kan du se, med nogle gode tips og nyttige oplysninger, forståelse laptops og alt, hvad de har at tilbyde er smuk simpel. Alt du skal gøre er at bruge de råd, du var her så at man kan få noget, der opfylder behovene du har. Nøje følge dette r

Leave a comment