Top Laptop Tips lige fra teknologi Experts

De fleste mennesker føler en smule skræmt ved at købe en ny bærbar, fordi de ikke ved meget om dem. Hvis du føler dig forvirret over alle de teknologiske ændringer i bærbare computere, skal du læse om for mere information. Disse tips vil give dig en bedre forståelse.

Tjek home shopping net for gode tilbud på bærbare computere. Dette er en fantastisk måde at købe en laptop med månedlige betalinger, selv hvis din kredit er ikke den største. Bare for omkring hundrede om måneden kan du sandsynligvis få dig en god bærbar, at du har mangelfuld.

Tror ikke du har brug for en gaming laptop til at spille et par spil. Et grafikkort kan bruge en masse magt, og hvis du ikke har brug for det, kan du spare på batteriets levetid. Denne ekstra udgift, du betaler for at få en “gaming maskine” er mere end sandsynligt godt over hvad du virkelig har brug for. Skære ned og gemme lidt!

Få en god bærbar køler til at gå med din bærbare computer. Du måske ikke være klar over, at en laptop bunden bliver helt varm. At holde din bærbare computer i god form og dine ben komfortabelt midler du bør få en afkøling pad.

Overveje batteriets levetid, når man ser for at købe en bærbar computer. Selv om du ikke er tænker på at tage din bærbare computer med dig, uanset hvor du går, ønsker du stadig sandsynligvis ikke irritation for skulle genoplade det hele tiden. Kræve et minimum af fire timer fra batteriet, hvis du vil gå langt fra en stikkontakt med det og mindst fem, hvis du vil.

Overveje, om du vil Windows eller Mac. Windows laptops tendens til at koste mindre, men masser af folk elsker Macs. Udforsk dem begge personligt inden der træffes en beslutning. Derefter ramt internettet og ser for anmeldelser og feedback på hver.

Tænk på størrelse, når du vælger en bærbar computer. Bærbare computere har tendens til at variere i størrelse fra 13 til 17 inches diagonalt. Hvis du ønsker at bruge den bærbare computer som en erstatning for din desktop, er en 17 tommer skærm sandsynligvis bedst for dig. Hvis du tænker portabilitet, kan derefter du vælge den mindre.

Tænk på en tablet-computer, hvis du kun har planer om at bruge en bærbar til morskab. Tabletterne er fantastisk til at downloade apps. Mange tabletter alle har mulighed for hvor du kan have en trådløs forbindelse til et tastatur, denne måde du kan bruge den til at skrive e-mails eller bruge den som en notesblok.

Store skærme ikke er bedste, hvis du vil have en bærbar computer, der er bærbare. A skærmen thats 17″ eller større er generelt forbundet med bærbare vejer syv pounds eller mere. Dette kan få tungt hvis det flyttes meget rundt. Store skærme har også brug for en masse strøm på batteriet.

Det er vigtigt at gøre smart shopping muligheder. Besøg flere elektronik butikker til at tjekke deres bærbare computere. Teste dem ud for at sikre, du føler dig tryg med dit valg. Når du har fundet den ønskede computer, slå det op online og finde de bedste tilbud.

Nu hvor du har læst disse oplysninger, burde shopping for en laptop synes lettere. Bruge rådgivning placeret over som en guide til at finde de bedste bærbare. Brug disse tips til at købe det en bris

Leave a comment