Nyttige råd til at finde en stor Laptop

Når en klient har behov at se et nyt websted, skal du ikke trække dem til dit hjemmekontor. Du kan ikke skrive alt under en forelæsning. Denne artikel vil hjælpe dig vide, hvordan man kigge efter en ny bærbar computer i en hurtig og effektiv måde.

Hvis du planlægger at få en ny tavle-pc eller laptop, tænke på en konvertibel laptop. Disse bærbare computere giver dig fordelene ved begge, og du vil spare penge ved at købe kun én enhed.

Hvis du vil se HD video eller spille seriøse spil, du har brug for en bærbar computer, der er udstyret med en dedikeret grafikkort. Integreret grafik er muligvis ikke stærk nok til at køre visse video game grafik. Gøre nogle hurtige forskning for at se hvis you’l være bedst tjent med en processor til din laptop, der har to kerner, af hvis du har brug for en, der har en quad-core-chip.

Når du køber en bærbar online, undgå at få visse software forudinstalleret. De opkræver normalt mere end hvis du skulle bare købe det separat. Købe software fra nogen online, der har en rabat. Du kan nemt spare mellem 20% og 30%, eller måske mere.

Før du køber en bærbar computer, Sørg for, at den harddisk og RAM kan opdateres. Mens du ikke måske har brug for den ekstra hukommelse eller plads nu, kan det komme handy i fremtiden. Så vil du se hvor vigtigt opgradering kan være. Tænk over dette, før du beslutter dig for at foretage et køb.

Før du bruger penge, prøvekøre den bærbare computer, du overvejer. De fleste forbrugere giver ikke rigelig tanke til komfort når de handler for en ny computer, ser i stedet på processorhastighed og programkompatibilitet. Dog at være behageligt og holde sig sund, mens du bruger din computer kommer til ergonomi, hvilket er hvorfor du bør se på det.

Når du køber en bærbar computer, ser på Windows pc’er og Mac’er. Windows laptop vil normalt være billigere, men der er mange folk, der blot foretrækker at eje en Mac. En elektronikforretning og give dem begge en prøve. Så gå ind på internettet til at tjekke anmeldelser af en bestemt model du bliver interesseret i.

Se hvordan du medbringer din bærbare computer. Få en fast robust taske, så det ikke svinge og hamrer mod dig, mens du går. Banging din laptop omkring kan forårsage skade.

Store skærme kan se meget godt, men de er ikke altid bekvemt for en alsidig bærbar. Hvis en laptop har en 17 tommer skærm, vil det sandsynligvis vejer omkring syv pounds. Derudover æder en stor skærm batteristrøm.

Når det kommer til din bærbare computer, er sikkerhed meget vigtigt for dig? Heldigvis, der findes flere sikkerhedsindstillinger på bærbare computere. For eksempel, er der sådan en ting som en fingerprint scanning. Dette vil gøre din computer tilgængelige for kun de personer, du ønsker adgang til den.

Nu, dine kunder kan se alt. Tage præcise noter under et forretningsmøde eller på en konference. Disse tips vil hjælpe med at guide dig gennem din næste bærbar

Leave a comment